logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Naknada za obradu kredita

01/08/2012

Kada uzimate kredit u banci najčešće ćete trebati platiti i naknadu za obradu kredita. Što je to naknada za obradu kredita i zašto se plaća?

Kada uzimate kredit u banci najčešće ćete trebati platiti i naknadu za obradu kredita. Što je to naknada za obradu kredita i zašto se plaća?

Danas gotovo sve banke u Hrvatskoj prilikom podizanja kredita naplaćuju jednokratnu naknadu za obradu kredita. Ta naknada se plaća prilikom odobrenja kredita, a koliko će iznositi naknada za obradu kredita ovisi o modelu kredita i politici banke, naplaćuje se jednokratno, a obično iznosi oko 2% od iznosa kredita. Najčešće se naknada za obradu kredita vrši ustezanjem od iznosa kredita prilikom korištenja kredita. Neke banke imaju
promotivna razdoblja kada vas oslobađaju naknade za obradu kredita.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh