logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Pravila ponašanja na poslu

19/12/2011

U uredu i poslovnom okruženju posebnu pažnju treba obratiti na pravila ponašanja na poslu. Posebnu pažnju posvetite načinu odijevanja koje mora biti elegantno i primjereno poslovnom okruženju.

U uredu i poslovnom okruženju posebnu pažnju treba obratiti na pravila ponašanja na poslu. Posebnu pažnju posvetite načinu odijevanja koje mora biti elegantno i primjereno poslovnom okruženju.

Kada s nekim razgovarate pripazite na tonalitet svog glasa, a i izbjegavajte razgovarati s kolegama o vjeri i politici. Ako razgovarate o privatnim stvarima nastojte to činiti na što diskretniji način. Na službeni e-mail nikada ne prosljeđujte šaljive mailove, odnosno spamove koje ste dobili od svojih prijatelja. Ne omalovažavajte svoje kolege i nemojte sebi pripisivati tuđe zasluge sebi. Ne zaboravite da na radnom mjestu morate biti savjesni i profesionalni.

Vrlo je važno da stvorite sliku o sebi kao pouzdanom, povjerljivom i sigurnom poslovnom partneru koji je sposoban i stručan da oko sebe stvori i kreativnu atmosferu za rad.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh