logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Savjeti za kupnju bicikla – rabljeni bicikli

10/04/2012

Proljeća idealno vrijeme za vožnju biciklom, a kupujete li novi ili rabljeni bicikl dobro su došli savjeti za kupnju bicikla.

Proljeća idealno vrijeme za vožnju biciklom, a kupujete li novi ili rabljeni bicikl dobro su došli savjeti za kupnju bicikla.

Prije kupnje bicikla važno ustanoviti kakav vam je bicikl potreban i koliko novaca možete izdvojiti za kupovinu bicikla. Ukoliko ćete primjerice bicikl koristiti u gradskoj vožnji, tj. većinu vremena ćete voziti po cesti i pločniku, tada vam je potreban bicikl sa glatkim i tankim gumama. Kada krenete u kupnju bicikla bolje je posjetiti specijalizirane trgovine bicikala, jer ćete tamo pomoći u odluci kakav bicikl vam je potreban. Pri kupnji provjerite da li bicikl ima svjetla za noćnu vožnju i zvonce, ukoliko kupujete djeci bicikl ne zaboravite kupiti i kacigu. Nakon što ste kupili bicikl potrebno je napraviti pregled bicikla, odnosno centrirati kotače i provjeriti kočnice i lanac. Krađe su vrlo česte u današnje vrijeme, stoga je potrebno kupiti dobar lokot za bicikl.

Pri kupnji rabljenih bicikala, važno je pripaziti u kojem je stanju bicikl, kako vas eventualni popravak ne bi koštao više nego da ste kupili novi bicikl.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh