logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Savjeti za kupnju jeftinih aparata za sušenje voća i povrća

25/09/2014

Aparati za sušenje voća ili povrća omogućuju nam kvalitetno čuvanje ovih namirnica i više od godine dana.

Ne želite da vam voće ili povrće propadne ukoliko ga ne stignete pojesti kada dozrije? Kupnja aparata za sušenje idealno je riješenje.

Ovo je uređaj za sušenje bilo kakvih namirnica u svrhu očuvanja hranjivih tvari i što dužem čuvanju jer ovakvo osušeno voće ili povrće može stajati i duže od godinu dana. Kada se odlučite na kupnju ovakvog uređaja, važno je odrediti veličinu, odnosno znati unaprijed koliko voća ili povrća želite sušiti jer osim onih malih kućanskih aparata na tržištu postoje i sušilice koje odjednom mogu posušiti i nekoliko tona namirnica. Svaki od aparata za kupnju danas na tržištu ima određene funkcije i specifikacije, a koliko dugo će se namirnice sušiti ne ovisi o aparatu već o tome koje namirnice ćete stavljati u njega.
Ukoliko ste ljubitelj slatkog i voća, a želite živjeti zdravo, uz pomoć aparata za sušenje imati ćete zdravi obrok pun hranjivih tvari kada god poželite.

Poznato je kako povrće i voće sadrže puno hranjivih tvari za naš organizam, a važno je kako će one ostati u tim namirnicama i nakon sušenja.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh