logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Visa electron broj kartice

16/04/2012

U većini slučajeva prilikom plaćanja putem interneta primjerice Visa electron karticom uz osobne podatke i rok valjanosti kartice potrebno je doznačiti i broj kartice, te sigurnosni broj kartice.

U većini slučajeva prilikom plaćanja putem interneta primjerice Visa electron karticom uz osobne podatke i rok valjanosti kartice potrebno je doznačiti i broj kartice, te sigurnosni broj kartice.

Ukoliko ne znate gdje se nalazi broj kreditne kartice, evo u nastavku pojašnjenje. Verifikacijski broj kartice je sigurnosni broj koji se nalazi na svim postojećim karticama. Ovaj broj je potreban radi provjere identiteta i radi prevencije zloupotrebe kartice. Položaj na kojem se nalazi Verifikacijski broj kartice ovisi o tipu kartice, pa tako kod Visa electron kartice tri znamenke od kojih se sastoji Verifikacijski broj kartice otisnute su na zadnjoj strani kartice u dijelu gdje se nalazi potpis. Verifikacijski broj kartice sačinjen je od zadnje tri znamenke poslije broja kreditne kartice.

Četiri znamenke od kojih se sastoji Verifikacijski broj kratice otisnute su na prednjoj strani kartice gore i desno od mjesta gdje je otisnut broj kartice.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh