logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Besplatne aplikacije za iPhone, kako skinuti aplikacije za iPhone

23/05/2012

Ne znate kako skinuti aplikcije za iPhone i koje su besplatne aplikacije za iPhone.

Ne znate kako skinuti aplikcije za iPhone i koje su besplatne aplikacije za iPhone.

Većina aplikacija za iPhone je besplatna, koje možete pronaći s desne strane iTunesa, sa oznakom “free”. Za skidanje aplikacija na vaš iPhone potrebno je da vaš iPhone bude spojen na računalo koje ima pristup internetu, ukoliko niste instalirajte iTunes na vaše računalo, te spojite računalo sa iPhoneom. Kod prvog otvaranja aplikacije biti će potrebna registracija na iTunes Store. Nakon što ste napravili navedene radnje slijedeći korak je otvaranje iTunesa, nakon čega kliknite na iTunes Store i potražite aplikaciju. Većina aplikacija je besplatna, koje možete pronaći s desne strane iTunes-a, sa oznakom “free”. Nakon što odaberete aplikaciju unesite password (ako nas trazi), a zatim “Get”. Pričekajte nekoliko trenutaka dok se aplikacija skine na vaše računalo. Zatim kliknite na naziv vašeg uređaja s lijeve strane, te zatim kliknite na “Applications” u gornjem izborniku.

Sljedeći korak je da kliknete na “Sync Applications”, “All Applications” (ako već nije kliknuto), a zatim na “Apply”. Sada se Vaše aplikacije prebacuju sa vašeg računala na mobitel i obratno.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh