logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Dokumentacija za iznajmljivanje apartmana

28/06/2013

Vlasnik ste apartmana i želite ga početi iznajmljivati, ali ne znate koja je dokumentacija potrebna za iznajmljivanje apartmana.

Vlasnik ste apartmana i želite ga početi iznajmljivati, ali ne znate koja je dokumentacija potrebna za iznajmljivanje apartmana.

Prvi korak je pribavljanje vlasničkog lista za nekretninu koju namjeravate iznajmljivati. U nadležnom uredu gradske uprave odsjeka za turizam podnijet ćete zahtjev za kategorizaciju. Tom prilikom obavezno morate priložiti vlasnički list. Zatim, mora komisija pregledati vašu nekretninu kako bi utvrdila kategorizaciju nekretnine. Sljedeći korak je dobivanje rješenja o kategoriji objekta za iznajmljivanje i rješenje o odobravanju pružanja usluga iznajmljivanja nekretnine.

Kada ste dobili rješenje morate napraviti cjenik koji ovjeravate u Državnom inspektoratu i koji se mora nalaziti na vidljivom mjestu u nekretnini koju iznajmljujete. Uz cjenik u apartmanu morate imati i ovjerenu knjigu gostiju koju morate voditi.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh