logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako formatirati USB?

08/11/2011

Trebate formatirati USB, ali ne znate kako formatirati USB. U nekoliko koraka sami možete formatirati USB, odnosno izbrisati cjelokupni sadržaj koji je pohranjen na USB sticku.

Trebate formatirati USB, ali ne znate kako formatirati USB. U nekoliko koraka sami možete formatirati USB, odnosno izbrisati cjelokupni sadržaj koji je pohranjen na USB sticku.

Najprije kliknite na My Computer i pod sekcijom Devices and Removable Storage locirajte memoriju i označite ju klimo miša. Pritisnite drugu tipku (desnu) na mišu te odaberite Format.

Otvorit će vam se novi izbornik u kojem možete odabrati želite li brzo ili potpuno formatiranje. Najbolje bi bilo da ne mijenjate ove postavke, a posebno se ne preporuča mijenjanje File sytema iz FAT32 u NTFS jer u nekim slučajevima može doći do oštećenja memorija. Kliknite na Start i pričekajte da Windowsi završe s formatiranjem.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh