logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako instalirati web kameru

07/11/2011

Trebate instalirati web kameru, ali ne znate postupak kako instalirati web kameru…

Trebate instalirati web kameru, ali ne znate postupak kako instalirati web kameru. To možete učiniti na vrlo jednostavan način i sami, te ne trebate bespotrebno plaćati kako bi vam netko instalirao kameru.

Kameru izvadite iz pakiranja i priključite ju na USB priključak na računalu ili prijenosniku. Naime, ponekad zbog spore brzine uređaji priključeni na prednje USB priključke znaju imati probleme u radu, pa je bolje iskoristite stražnje priključke. Nakon što ste uključili kameru u računalo pričekajte nekoliko sekundi da sisteme pronađe novi uređaj. Windowsi će automatski ponuditi instalaciju hardvera.

Ukoliko ste uz kameru dobili CD sa driverima pritisnite cancel i umetnite disk u CD pogon. Instalacija sa CD-a najčešće je vrlo jednostavna i svodi se na nekoliko klikova nakon čega je vaša kamera sprema za upotrebu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh