logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako odabrati laptop

13/03/2012

Ako se pitate kako odabrati laptop, evo nekoliko savjeta na što treba obratiti pažnju, jer skuplji laptop ne znači da je kvalitetniji i bolji.

Ako se pitate kako odabrati laptop, evo nekoliko savjeta na što treba obratiti pažnju, jer skuplji laptop ne znači da je kvalitetniji i bolji. Prije svega odlučite o modelu i veličini laptopa kojeg mislite kupiti.

Izaberite procesor koji je adekvantan, ali ne i preskup. Procesor je motor laptopa. Sa boljim procesorom, svi programi i aplikacije ce biti brži i bolji. Potražite laptop sa dovoljno mjesta za nadogradnju. Dobro je da laptop ima malo extra prostora za nadogradnju recimo RAM memorije, to će vam u budućnosti veoma dobro doći. Hard Disk je bitan. Uvijek preferirajte veće hard diskove čak iako morate platiti malo više. Dobar zaslon ili monitor laptopa je ključan. Budite sigurni da imate dovoljno dobru rezoluciji koja će vam omogućiti kvalitetno provedeno vrijeme na vašem laptopu.

Pokušajte pronaći model sa što više USB priključaka. Nekada vam ne treba nijedan USB port, al nekada su vam potrebna tri ili četiri u isto vrijeme, zato se unaprijed osigurajte.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh