logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako privući kupce da kupe proizvod ili uslugu

27/10/2014

Želite li privući kupce? Saznajte kako sve možete privući kupce da kupe vaš proizvod ili uslugu koju nudite.

Svako poduzeće bori se za pažnju i vjernost kupaca. Tržište je vrlo nemilosrdno i vrlo brzo će izbaciti svakoga tko se neće snaći. Zbog velikog broja poduzeća na tržištu koja nude istu ili sličnu uslugu ili proizvod, trebate biti vrlo originalni i jedinstveni kako bi potencijalni kupac primjetio baš vaš proizvod ili uslugu.

Kako privući kupce i zainteresirati ih za proizvod

Ukoliko je riječ o proizvodu, prvo na što trebate gledati je dizajn proizvoda. To je prvo što će privući kupca. Ako dizajn proizvoda nije uočljiv i privlačan, nitko ga neće ni primjetiti među ostalim proizvodima. Kada se radi o novom proizvodu ili uslugi, kupce možete privući posebnom ponudom i niskim cijenama. Naravno, novi proizvod/usluga trebaju i dobru reklamu kako bi se znalo da postoje. U reklami navedite najbitnije prednosti proizvoda/usluge te naglasite popust ili akciju tipa “kupiš dva, dobiješ tri”. Dobra ideja je i ako uz proizvod/uslugu dajete neki poklon. Na primjer, uz omekšivač za rublje dobije se i maleni ručnik ili svatko tko dođe na izradu noktiju dobiva besplatno lak za nokte u željenoj boji. Uključite maštu i smislite akciju koja će privući kupce.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh