logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se predstaviti poslodavcu

14/10/2011

Nakon što ste se javili na natječaj za posao i pozvani ste na intervjuu za posao trebate znati kako se predstaviti poslodavcu.

Nakon što ste se javili na natječaj za posao i pozvani ste na intervjuu za posao trebate znati kako se predstaviti poslodavcu. Naime, kontakt s poslodavcem je od velikog značaja. S obzirom da je često konkurencija za određeni posao velika stoga je vještina komunikacije i samopromocije od velikog značaja.

Prilikom prvog kontakta važno je pravilno rukovanje, odnosno čvrst stisak ruke, pogled u oči i ispravno sjedenje.
Izuzetno je važno samopouzdanje, morate biti sigurni u sebe i ono što pričate. Dobro proučite svoj životopis i ono što ste u njemu naveli jer će ispitivač tijekom razgovora vjerojatno nastojati razjasniti neke detalje iz životopisa.
Ukoliko nemate radnog iskustava, a razgovor je krenuo u tom smjeru onda navedite što se sve radili tijekom školovanja i pokažete želju i ambicije za učenjem i napredovanjem.

Obavezno se informirate o tvrtki i njenom načinu rada jer ćete na taj način dati do znanja da stvarno želite tu raditi.
Ne zaboravite da je vaš stav prvo što će poslodavac primijetiti, a kako biste bili sigurniji u sebe vježbajte način kako biste sami sebe predstavili.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh