logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako započeti posao: savjeti za početak

25/08/2014

Saznajte kako možete započeti posao prilikom otvaranja firme i kako se probiti na tržište.

Dobili ste savršenu ideju za pokretanje biznisa, skupili novce i otvorili firmu. Prve korake ste već poduzeli, ali što dalje? Kako uopće početi raditi i koji su sljedeći koraci koje morate poduzeti kako bi posao krenuo?

Započnite posao u par jednostavnih koraka

Na samom početku najbitniji vam je marketing. Budite kreativni i osmislite nešto novo. Recimo da ste otvorili frizerski salon. Možete u reklami navesti da svaka mušterija koja dovede prijatelja/poznanika u salon, ima pravo na 50 posto popusta na frizuru za sebe i mušterija koju dovede ima pravo na 30 posto popusta. Možete organizirati neki domjenak na dan otvorenja ili nešto slično. Bitno je da osmislite nešto zanimljivo na početku rada kako bi privukli mušterije. Naravno, bitna je i kvaliteta posla jer bez toga nećete zadržati mušterije. Ako otvarate automehaničarsku radnju, možete na početku pregled ispravnosti vozila obavljati besplatno ili dati neki popust na redovni servis. Reklamirati se možete po lokalnim novinama, radio postajama, internetskim stranicama i slično. Kao što je već navedeno, osim marketinga bitna je i kvaliteta posla. Osim kvalitete bitna je i jedinstvenost. Osmislite nešto po čemu ćete biti jedinstveni i zanimljivi klijentima. Stavite se u poziciju kljenta i razmislite što bi vi voljeli da nudi firma kod koje kupujete usluge/proizvode.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh