logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koji dokumenti trebaju za putovnicu i cijena biometrijske putovnice

06/09/2011

Istekla vam je putovnica i trebate novu, ali ne znate koja je cijena biometrijske putovnice i koji dokumenti trebaju za putovnicu i to biometrijsku putovnicu.

Istekla vam je putovnica i trebate novu, ali ne znate koja je cijena biometrijske putovnice i koji dokumenti trebaju za putovnicu i to biometrijsku putovnicu. Po novu putovnicu trebate otići u policijsku upravu ili postaju kojoj pripadate prema mjestu prebivališta.

Za izdavanje putovnice potrebno je priložiti zahtjev za izdavanje putovnice koji se dobije u policijskoj postaji ili upravi, osobnu iskaznicu, dokaz o uplati u državni proračun za što dobijete posebnu uplatnicu u policijskoj upravi/postaji. Cijena biometrijske putovnice je 320 kuna, a ako je izdavanje u žurnom postupku onda ćete platiti 410 kuna. Zatim, biljezi od 70,00 kuna, dok za izdavanje putovnice u žurnom postupku upravnu pristojbu u iznosu od 220,00 kuna. Potrebna vam je i jedna fotografija dimenzija 3,5 x 4,5 cm.

I na kraju nemojte zaboraviti uzeti staru putovnicu koja se mora poništiti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh