logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Poček kredita, poček na otplatu kredita

24/05/2013

Poček na otplatu kredita moguće je dogovoriti uz određene uvjete. Poček kredita period je u kojem glavnica kredita miruje, odnosno plaća se samo dospjela kamata, koja je u periodu počeka snižena na 3,0%.

Poček na otplatu kredita moguće je dogovoriti uz određene uvjete.  Poček kredita period je u kojem glavnica kredita miruje, odnosno plaća se samo dospjela kamata, koja je u periodu počeka snižena na 3,0%. Poček tijekom otplate kredita može se ugovoriti do maksimalno 12 mjeseci.

Poček se odobrava korisnicima kredita koji su: na rodiljnom dopustu uz predočenje rješenja HZZO-a, izgubili radni odnos, na dugotrajnom bolovanju uz predočenje lječničke dokumentacije.

U periodu počeka obračunava se kamata po stopi redovne kamate na kredit i ovisno o klijentovom izboru: za vrijeme perioda počeka kamata se obračunava i naplaćuje mjesečno ili kvartalno, te po isteku počeka ukupna kamata za period počeka dospjeva na naplatu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh