logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Predautorizacija kreditne kartice

11/07/2013

Ne znate što predautorizacija kreditne kartice? Prilikom kupnje nekih roba ili usluga putem kreditne kartice često se vrši predautorizacija kreditne kartice.

Ne znate što predautorizacija kreditne kartice? Prilikom kupnje nekih roba ili usluga putem kreditne kartice često se vrši predautorizacija kreditne kartice.

Podaci kreditne kartice služe kao jamstvo, a ponuđači usluga vrše provjeru valjanosti kartice ili pak terete vašu kreditne kartice na određeni novčani iznos.
Predautorizacija kreditne kartice s naknadonom naplatom obično se koristi za kupnju robe preko interneta odnosno narudžbama preko web shopova. S predautorizacijom kreditne kartice možete se sresti i prilikom rezervacije smještaja u hotelima ili rezervacije putovanja. Predautorizacija je dakle rezervacija sredstava za transakciju koja će biti obavljena u određenom roku.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh