logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Što je CMS sustav

26/09/2014

Sustav za upravljanje sadržajem ili CMS omogućuje korisniku web stranice jednostavno i brzo ažuriranje cijelog sadržaja web stranice.

CMS ili Content Management System je sustav za upravljanje sadržajem koji se koristi za upravljanje sadržajem na web stranicama. Korisnik ovim sustavom može upravljati, odnosno objavljivati, brisati ili mjenjati sadržaj, ovisno o potrebi.

Ovaj sustav napisan je u nekom od programskih jezika kao što su na primjer PHP, ASP, JSP ili neki drugi. Kada vaša web stranica bude objavljena i kada je korisnici počnu posjećivati, htjeti ćete napraviti neke izmene ili ažuriranje kao što su promjene kontakta, izmjena sadržaja ili neke jednostavne promjene za koje nije potrebno nikakvo napredno znanje. CMS sustavi dizajnirani su tako da ih je vrlo lako koristiti i da bilo tko može upravljati svojom web stranicom.
Izrada web stranice na nekom od CMS sustava može biti skuplja od izrade obične web stranice, no omogućava mjenjanje cijelog sadržaja po volji i bez dodatnih troškova. Velik broj CMS sustava dostupan je besplatno, no postoji i niz onih komercijalnijih koji se prodaju po znatno visokim cijenama.

Važno je kada birate CMS sustav da se odlučite web stranicu napraviti na onom koji je jednostavan za korištenje i upravljanje stranicom.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh