logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Stres na radnom mjestu-kako se riješiti stresa na radnom mjestu

26/09/2014

Stres je svakodnevna i sve češća pojava, a dok smo na radnom mjestu stres je još izraženiji i još više utjeće na nas.

Ne možete spavati, ljuti ste i nervozni svaki dan kada morate ići na radno mjesto, smetaju vam kolege, osjećate se depresivno i iscrpljeno? Ovo su samo neki od znakova da ste pod stresom i da je vrijeme da poduzmete nešto u vezi s tim.

Stres nije bolest, no konstantno i dugotrajno izlaganje stresu može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema s vremenom.
Mnogo je onih koji i više od osam sati dnevno provode na poslu radeći i vikende, a ukoliko je riječ o poslu koji nas ne ispunjava na kojem nismo sretni , to dovodi so problema i to je razlog zašto je toliko ljudi pod stresom. Potrebno je uzeti svaki dan nekoliko minuta za sebe, raditi stvari koje volimo, koje nas ispunjavaju, opustiti se i dobro naspavati. Primjetite li na radnom mjestu da se ne možete koncentrirati da ste samo sve više i više ljuti ili da vaš rad nema nikakvog učinka, odmorite malo, uzimite si pauzu i izađite na par minuta. To će vas opustiti i imati ćete više energije za rad.

Na radnom mjestu često je situacija takva, napeta i rijetko tko se može opustiti, nažalost, no primjetite li da je tako duže vrijeme, popričajte sa kolegama ili sa šefom i ustrajte u tome da se nešto promijeni.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh