logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Turistička viza za Ameriku, kako dobiti vizu za Ameriku i cijena vize

19/06/2012

Turistička viza za Ameriku je potrebna, a kako dobiti vizu za Ameriku i koja je cijena vize. Nositelji hrvatske putovnice koji planiraju turistički putovati u Sjedinjene Države trebaju turističku vizu kategorije (B2)

Turistička viza za Ameriku je potrebna, a kako dobiti vizu za Ameriku i koja je cijena vize.

Nositelji hrvatske putovnice koji planiraju turistički putovati u Sjedinjene Države trebaju turističku vizu kategorije (B2), piše zagreb.usembassy.gov. Zakazati termin možete preko interneta ili zahtjev možete dostaviti ulazu u Konzularni ured nakon čega će ga proučiti konzularni službenik. Ako konzularni službenik nije u mogućnosti procijeniti kvalificira li se podnositelj zahtjeva za izdavanje vize, može zatražiti da podnositelj dođe u Veleposlanstvo na razgovor. Fotografija ne smije biti starija od 6 mjeseci i mora zadovoljiti standarde potrebne za američku vizu. U postupku popunjavanja online zahtjeva za vizu ćete trebati vlastitu digitalnu fotografiju. Zatim slijedi popunjavanje DS-160 online obrazac zahtjeva za vizu. Temeljito odgovorite na sva pitanja, jer zahtjeve koji nisu potpuni ili u kojima odgovori nisu cjeloviti se odbijaju. Zatim je potrebno platiti nepovratnu naknadu u iznosu od $160 U.S. u bilo kojoj poslovnici Zagrebačke banke. Prikupite dodatnu dokumentaciju koja vam može koristiti u razgovoru s konzulom.

Potrebno je doći na razgovor u zakazano vrijeme, ako vam viza bude odobrena, putovnicu s vizom možete podići sljedeći radni dan.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh