logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Zaštita auta od krađe i alarm za automobile

24/08/2011

Zaštita auta od krađe postala je sve potrebnija u današnje vrijeme. Stoga neki ugrađuju alarm za automobile i različite druge sigurnosne sustave.

Zaštita auta od krađe postala je sve potrebnija u današnje vrijeme. Stoga neki ugrađuju alarm za automobile i različite druge sigurnosne sustave.

Ugrađeni auto alarm smanjuje vjerojatnost krađe do 10 puta, a posljedice štete i do 20 puta. Ako se odlučite za ugradnju auto alarma onda odaberite kvalitetniji alarm kako bi zaštita bila veća. Ponekad i naljepnica na staklu koja upozorava da ste ugradili auto alarm, kao i treptajuća dioda može odbiti potencijalnog lopova.

Nemojte kupovati najjeftinije verzije auto alarma, jer oni pružaju najslabiju zaštitu. Vjerojatno ste doživjeli da se bez razloga upali alarm na nekom automobilu mada u blizini tog auta nema nikoga. Taj alarm će donijeti više štete nego koristi jer nakon niza lažnih uzbuna, možda nećete reagirati kada je ona prava uzbuna. Zato se dobro raspitajte kod stručnjaka u ovlaštenom servisu koji auto alarm ćete kupiti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh