logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Ideje za povoljne božićne dekoracije

24/10/2014

Ideja za božićne dekoracije je puno, zato je važno na vrijeme razmisliti o tome kako ćemo dekorirati prostor.

O idejama za božićne dekoracije valjalo bi razmisliti nekoliko dana prije početka blagdana kako bismo imali dovoljno vremena da se pripremimo.


Iako trgovine i poslovni objekti počinju sa dekoracijama prostora već početkom studenoga, u obiteljskim domovima ukrašavanja kreću početkom adventa. To je vrijeme u godini koje mnogi najviše iščekuju zato je bitno da uredimo prostor kako bismo se osjećali što bolje i opuštenije. Ideja za dekoracije zaista ima mnogo, razmislite nijansama boja, materijalu, te što ćete sve ukrasiti božićnim motivima. Želite li što povoljnije urediti kuću ili stan najbolje je da ukrase izrađujete sami. Internetske stranice pune su tutorijala koji vam u tome mogu pomoći, dovoljno je uložiti samo malo slobodnog vremena i truda. Povoljne varijante uvijek su dobro došle jer na taj način možete uštedjeti za kupnju božićnih poklona svojoj obitelji i najbližima.


Kada je riječ o dekoracijama sami napravite adventski vijenac, vijenac za ulazna vrata, od stiropora, kartona ili debelog konca oblikujte kullice ili druge ukrase. Ovakav način božićnog dekoriranja najpovoljniji je i najzabavniji mnogima jer se na kraju vidi koliko ste se potrudili oko ideja i koliko vas vaše dekoracije čine sretnijima.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh