logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako prodati iPhone

26/04/2013

Pitate se kako prodati svoj rabljeni iPhone koji više nećete koristiti? Najefikasniji način prodaje za rabljenih gadget je preko online oglasnika pa tako ukoliko želite pronaaći kupca za svoj iPhonea jednostavno objavite oglas na nekoj od web stranica za prodaju i kupnju.

Pitate se kako prodati svoj rabljeni iPhone koji više nećete koristiti? Najefikasniji način prodaje  za rabljenih gadget je preko online oglasnika pa tako ukoliko želite pronaaći kupca za svoj iPhonea jednostavno objavite oglas na nekoj od web stranica za prodaju i kupnju.

U oglasu navedite o kojem je modelu iphonea riječ, navedite osnovne karakteristike, kad je kupljen, koliko je korišten, u kakvom je stanju i naravno cijenu. Također navedite koju verziju operacijskog sustava koristi, što imate od dodatne opreme i obavezno uz oglas priložite fotografiju.

Osim prodaje preko oglasnika svoj iPhone možete prodati i u specijaliziranim trgovinama koje se bave otkupom rabljenih gadgeta.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh