logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se registrirati na Paypal

10/04/2012

Zanima vas kako se registrirati na Paypal servisu, pridržavanjem uputa s kojim vas PayPal servis vodi kroz registraciju je vrlo jednostavan.

Zanima vas kako se registrirati na Paypal servisu, pridržavanjem uputa s kojim vas PayPal servis vodi kroz registraciju je vrlo jednostavan.

Da bi ste se uspješno registrirali PayPal servisu, potrebno je da vaša kartica ima CVV kod. CVV kod je Card Verification Value ili mali broj otisnut na poleđini debitne kartice u prostoru za potpis. Drugi korak je dokazivanje vaše adrese, PayPal predlaže slanje mjesečnog izvještaja za vaš račun koji je registriran preko kartice na PayPalu. Račun mora biti novijeg datuma i s jasno vidljivom vašom adresom i imenom. Dokaz adrese morat ćete poslati faksom na broj koji će vam PayPal dati, nakon toga potrebo je pričekati neko vrijeme (dan ili dva) kako bi servis izvršio provjeru.

Važno je napomenuti da se u potpunosti pridržavajte PayPal sigurnosnih savjeta jer vaša e-mail adresa u kombinaciji s lozinkom omogućuje kupnju preko vašeg računa, te svakako pročitajte PayPal naputke o sigurnosti da ne biste postali žrtva online prijevare. PayPal podržava kreditne i debitne kartice, a registracija je slična.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh