logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako uštedjeti na odjeći

31/08/2012

Pitate se kako uštedjeti na odjeći, evo nekoliko jednostavnih savjeta koji će vam pomoći uštedjeti novac prilikom kupovine odjevnih predmeta.

Pitate se kako uštedjeti na odjeći, evo nekoliko jednostavnih savjeta koji će vam pomoći uštedjeti novac prilikom kupovine odjevnih predmeta.

Prije svega, jedna od važnih stavki je da treba paziti na odjeću i pravilno je prati sukladno otisnutoj deklaraciji, tako će odjeća trajati duže i nećete imati potrebu za novom kupnjom zbog uništene odjeće. Prilikom kupnje jedna od mogućnosti za uštedu je kupnja kvalitetne odjeće koja nije markirana, na taj način kupit ćete lijepi i kvalitetan komad odjeće, a izbjeći ćete plaćanje “marke” što je neizbježno kod skupih brandova. Ukoliko strogo ne pratite trendove, jedan od najboljih načina uštede na odjeći je da sezonsku odjeću kupujete na kraju sezone za sljedeću sezonu. Na taj način kupljenu odjeću nosit ćete sljedeću sezonu, ali vrlo važna stavka je u tome da ćete tu odjeću platiti i do 70 posto jeftinije, stoga vjerujemo da se isplati strpjeti sa nošenjem do slijedeće sezone.

Idealno vrijeme za kupnju primjerice majica kratkih rukava je studeni, a veste kupujte u travnju. Ukoliko planirate obnoviti garderobu, najbolji način za uštedu je kupnja u outlet centrima. Naime, odjeću koju biste u običnom dućanu vjerojatno platili punu cijenu u outlet centrima može koštati duplo jeftinije. Stoga želite li uštedjeti dogovorite s prijateljima posjet nekom outlet centru, isto tako isplativo je s prijateljima iskoristiti akcije tipa kupi jedan drugi gratis.

Zasigurno imate u ormaru odjeće koju nikad niste nosili ili je ne želite više nositi, odličan način da se riješite rabljene odjeće su danas sve popularniji second hand dućani. Na taj način možete se riješiti stare odjeće koju ne nosite i zamijeniti je gotovo novom garderobom.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh