logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koju sušilicu rublja kupiti – perilica i sušilica u jednom

06/09/2011

Odlučili ste se za kupovinu sušilice za rublje. No, ne znate koju sušilicu rublja kupiti i je li perilica i sušilica u jednom isplativa ili je bolje kupiti odvojeno svaki aparat.

Odlučili ste se za kupovinu sušilice za rublje. No, ne znate koju sušilicu rublja kupiti i je li perilica i sušilica u jednom isplativa ili je bolje kupiti odvojeno svaki aparat.

Dok gotovo svako kućanstvo ima perilicu za rublje, sušilica je postala neka vrsta trenda tek u posljednje vrijeme. Perilice i sušilice rublja u jednom uređaju postoje samo u kombinaciji perilica rublja – kondenzacijska sušilica. Najčešće je nakon pranja rublja potrebo izvaditi pola rublja prije sušenja, ali postoje sušilice koje peru i suše istovremeno istu količinu rublja. Kada uključujete sušilicu nikada je nemojte prepuniti jer tada sušenje neće biti potpuno. Prilikom odabira sušilice rublja treba voditi o energetskoj učinkovitosti tog aparata. U početku je možda potrebno i malo više izdvojiti za aparat, ali dugoročno je isplativije.

Odlučite li se za perilicu i sušilicu u jednom time ćete uštedjeti i na prostoru. Iako je najbolje sušenje rublja na zraku, ponekad je to neizvedivo, osobito u stanovima bez balkona.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh