logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Rok za produženje vozačke dozvole, cijena produženja vozačke dozvole

13/06/2012

Istekla vam je vozačka dozvola te vas zanima rok za produženje vozačke dozvole i cijena produženja vozačke dozvole.

Istekla vam je vozačka dozvola te vas zanima rok za produženje vozačke dozvole i cijena produženja vozačke dozvole.

Za produženje vozačke dozvole potrebno se je uputiti do nadležne policijske uprave/policijske postaje prema mjestu prebivališta. Zatim je potrebno ispuniti obrazac, odnosno zahtjev za izdavanje vozačke dozvole (zahtjev možete skinuti sa Internet stranice ili podići na šalteru za izdavanje vozačkih dozvola). Uz zahtjev potrebno je priložiti liječničko uvjerenje (ne starije od šest mjeseci), 35 kuna državnih biljega i osobnu iskaznicu. Ukoliko na vozačkoj dozvoli nema mjesta za upis novog datuma valjanosti izdaje se nova vozačka dozvola, pa uz navedene dokumente potrebno je priložiti i dvije fotografije veličine 30×35 mm, te uplatnicu na iznos od 35 kuna na račun MUP-a za obrazac vozačke dozvole.

Što se tiče roka za produženje vozačke dozvole Zakonom o sigurnosti prometa na cestama i Pravilnikom o vozačkim dozvolama nije propisan rok u kojem je potrebno prijaviti nestanak vozačke dozvole  i izraditi novu vozačku dozvolu, ali napominjemo da motornim vozilom u prometu na cesti može samostalno upravljati osoba koja ima važeću vozačku dozvolu. 


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh