logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Sigurno putovanje – kako sigurno putovati

02/06/2014

Sigurnost na putovanju neka uvijek bude na najvišem mogućem nivou, zaštitite sebe i svoje stvari.

Nakon što ste se odlučili otići na putovanje, proučite neke od savjeta kako zaštiti sebe i svoje stvari. Ovisno o destinaciji na koju se putuje potrebne su drugačije mjere sigurnosti, potrebno je za svaku od tih destinacija za putovanje provjeriti na što treba paziti, kakavih ljudi se čuvati i što nikako ne raditi ne želite li upasti u probleme.


Prije nego što krenete provjerite valjanost svojih dokumenata, kako vas nebi vratili sa aerodroma ili autobusnog kolodvora. Svakako skenirajte sve dokumente i spremite ih na računalo u digitalnom obliku, tako da u slučaju krađe nemate dodatnih komplikacija za izradu novih. Nikako nemojte zaboraviti putno se osigurati prije polaska na put, ono je bitno da ukoliko se razbolite nemate dodatnih troškova liječenja u zemlji u kojoj se nalazite, jer svaka država ima drugačije uređeno zdravstvo. Cijepljenje je također dobro došlo, pripremite se za destinaciju u koju putujete i provjerite koje mjere opreza trebate imati na umu. Pazite na svoje osobne stvari, nikako ih nemojte ostavljati na javnim mjestima bez nadzora, uvijek neka vam budu nadohvat ruke. Provjerite hotele gdje ćete odsjesti unaprijed, uvijek bookirajte hotel u koji je skoro pun, to vam je sigurnost da je kvalitetan i pouzdan.


Najveći neprijatelj vaše sigurnosti je neinformiranost, a kako bi to izbjegli dajte si vremena prije putovanja i proučite zemlju u koju putujete.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh