logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Biografija za posao primjer

24/05/2012

Uz molbu za prijavu na natječaj za posao obavezno se prilaže i životopis u kojem se mora nalaziti biografija za posao. Kako izgleda jedan primjer biografije, odnosno životopisa?

Uz molbu za prijavu na natječaj za posao obavezno se prilaže i životopis u kojem se mora nalaziti biografija za posao. Kako izgleda jedan primjer biografije, odnosno životopisa?

Životopis se treba započeti sa općim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail adresa i godina rođenja). Nadalje se upisuju podaci o poslodavcu (naziv, adresa, naziv radnog mjesta za koji se prijavljujete za posao). Slijede podaci o obrazovanju, što uključuje srednju školu, fakultet i smjer, završen postdiplomski studij. Navode se i podaci o neformalnom obrazovanju, navedite sve seminare i tečajeve koje ste pohađali, projekte na kojima ste sudjelovali, zatim konferencije, tribine, osobito ako je vezano uz posao za koji ste natječete.

Slijedi opis radnog iskustva, koji se navodi obrnutim kronološkim redom i mora biti označeno u kojem su vremenu trajali. U životopisu treba navesti strane jezike i informatičke programe kojima se služite, te posjedujete li vozačku dozvolu, te koje kategorije imate položene u vozačkoj dozvoli. Prilikom navođenja stranih jezika i informatičkih programa potrebno je navesti koja je vaša razina znanja i korištenja pojedinog jezika ili programa. Ukoliko imate dobro je priložiti i preporuke bivših poslodavaca i profesora s fakulteta. Na kraju potrebno je dodati datum sastavljanja životopisa i nemojte se zaboraviti potpisati.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh