logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Savjet dana

Jeftino na more, kamo na ljetovanje

08/07/2012

U svom kućnom budžetu niste izostavili dovoljno novca za ljetovanje, pa se pitate kuda jeftino na more, odnosno kamo na ljetovanje. Smještaj je jedan od vrlo važnih stavki u planiranju putovanja, odnosno ljetovanju, a ujedno je i najskuplja stavka. Smještaj možemo podijeliti prema skupoći kao što su…

U svom kućnom budžetu niste izostavili dovoljno novca za ljetovanje, pa se pitate kuda jeftino na more, odnosno kamo na ljetovanje.

Smještaj je jedan od vrlo važnih stavki u planiranju putovanja, odnosno ljetovanju, a ujedno je i najskuplja stavka. Smještaj možemo podijeliti prema skupoći kao što su smještaj u hotelima, zatim privatni smještaj, odnosno apartmani, te kampovi. Hotelski smještaj je najskuplja varijanta, jeftinija varijanta je privatni smještaj u apartmanima koja može biti još jeftinija ukoliko više osoba unajmi apartman, stoga su apartmani idealni za obitelj. Isto tako na cijenu utječu i daljina mora, pa će smještaj u apartmanima biti jeftiniji ukoliko se nalazi malo dalje od mora ili centra mjesta. Ukoliko ste ljubitelj prirode idealan smještaj za vas je kamp, te ujedno spada u jeftinije načine smještaja, što nikako ne znači da je lošiji smještaj. Kamp je jedan od najpopularnijih oblika smještaja u Hrvatskoj i 25 posto svih turističkih noćenja se ostvaruje u kampovima, što označava kvalitetnu ponudu hrvatskih kampova.

Kampovi isto tako obuhvaćaju mobilne kućice, bungalove i apartmane. Cijena smještaja u kampovima ovisi o broju zvjezdica, odnosno o kategorijama opremljenosti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh