logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Savjet dana

Kako planirati putovanje

05/08/2013

Putujete na godišnji odmor, ali ne znate kako planirati putovanje da troškovi ostanu u granicama određenog budžeta.

Svrha svakog putovanja je opuštanje i uživanje, a ako ga dobro isplanirate možete svojoj obitelji osigurati bezbrižan i opušten odmor. Bez obzira planirate li putovanje na kojem želite vidjeti što više povijesnih i kulturnih znamenitosti te uživati u doticaju s lokalnim stanovništvom, ili idete na…

Putujete na godišnji odmor, ali ne znate kako planirati putovanje da troškovi ostanu u granicama određenog budžeta.

Svrha svakog putovanja je opuštanje i uživanje, a ako ga dobro isplanirate možete svojoj obitelji osigurati bezbrižan i opušten odmor. Bez obzira planirate li putovanje na kojem želite vidjeti što više povijesnih i kulturnih znamenitosti te uživati u doticaju s lokalnim stanovništvom, ili idete na godišnji odmor koji ćete provesti što mirnije ili pak planirate aktivni odmor ispunjen sportskim i drugim aktivnostima, organizacija je vrlo važna stavka.

Naime, prije no što krenete u potragu za informacijama pa i u samu organizaciju, definirajte kakvo točno putovanje želite, dobro razmotrite sve detalje i naravno odredite koliko ste novca spremni potrošiti. Planiranje putovanja uključuje plan puta tj. putni raspored ako za cilj imate više destinacija, te pomno isplanirane putne troškove. Za planiranje putovanja korisno je imati vodič u kojem možete pronaći sve informacije o zemlji u koju putujete. Isplanirajte što želite vidjeti, gdje i kako se hraniti, gdje spavati, te koliko vremena se zadržati na određenim lokacijama.

Dobar vodič putovanja će vam dati sve informacije i mjerodavne preporuke o lokaciji koju posjećujete. Tu ćete saznati sve o trenutnim društevnim prilikama i životnom standardu, klimatskim uvjetima, običajima i načinu života stanovništva, infrastukturi s detaljnim planom i voznim redom svih prijevoznih sredstava, povijesnim i kulturnim znamenitostima, smještajnim kapacitetima itd.

Ako vam je namjera provesti aktivan odmor i upoznati se što više s kulturom, poviješću i ljudima zemlje u koju putujete, razradite detaljan plan svega onog što želite vidjeti i doživjeti. Poslužite se iskustvima drugih ljudi, pročitajte putopise i posjetite forume u kojima pojedinci pišu o svojim iskustvima i doživljajima te daju preporuke.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh