logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Savjet dana

Kako uštedjeti na telefonu

10/10/2013

Telefoniranje je navika koje bi se većina građana teško odrekla, no obzirom da bi svakom kućanstvu dobro došlo smanjenje mjesečnih izdataka, dobro je razmisliti o tome kako uštedjeti na telefonu. Kako bi što povoljnije prošli obratite pozornost na tarife i opcije koje teleoperateri nude kako za mobilnu tako i za fiksnu telefoniju. Tako primjerice koristite [...]

Telefoniranje je navika koje bi se većina građana teško odrekla, no obzirom da bi svakom kućanstvu dobro došlo smanjenje mjesečnih izdataka, dobro je razmisliti o tome kako uštedjeti na telefonu.

Kako bi što povoljnije prošli obratite pozornost na tarife i opcije koje teleoperateri nude kako za mobilnu tako i za fiksnu telefoniju. Tako primjerice koristite li često fiksni telefon za pozive prema inozemstvu, provjerite postoji li opcija jeftinijeg telefoniranja i uspostave poziva prema inozemstvu.

Obzirom da se u posljednje vrijeme puno više koriste mobilni telefoni, jedan od načina uštede na telefonu je smanjeno telefoniranje fiksnim telefonom. Ako je to slučaj i u vašem kućanstvu, razmislite o ukidanju fiksne linije jer i to može biti jedan oblik štednje.

Za telefoniranje putem mobilnih telefona, bez obzira radi li se o pretplatničkom odnosu ili prepaid korisnicima, teleoperateri nude razne opcije i tarife. Dobro proučite koje su tarife i opcije dostupne u vašoj mobilnoj mreži te na osnovu svojih korisničkih potreba odaberite najadekvatniju.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh